Коледен календар

Коледен адвент календар на KoCos.bg

Обичате ли адвент календари? А дали вече ви завладя типичния коледен дух, който ви нашепва да търсите най-подходящите и най-изгодните подаръци за вас и близките ви?

Екипът на KoCos.bg е ревностен почитател на всякакъв вид адвент календари – от най-баналните шоколадови коледни календари, на които се радва всяко дете, до изключително оригиналните нетрадиционни версии по темата, като например тазгодишното коледно предложение на 100 BeersДаже направо сме обсебени от техния коледен календар и с нетърпение чакаме да видим какво ще изкочи всеки ден. И тъй като подборът им е наистина уникален, е много вълнуващо да пробваш нови вкусове и да научиш нещо повече за бири, които не си и подозирал, че съществуват. Добра работа, момчета, наистина добро хрумване!

Коледен календар с козметика? Какво пък е това?

За съжаление, обаче е много трудно традиционната идея за коледен календар да се приложи към козметиката за лице. Но понеже какво е Коледа без коледен календар, то все пак решихме да предложим и наша, малко нетрадиционна версия. Всеки ден от 1 до 24 декември ще намаляваме значително цената на един продукт или пък ще предлагаме специални коледни комплекти на неустоими цени. Намалената цена ще е валидна от деня на добавянето в календара до 31 декември включително. Всички продукти, които вече са включени в промоцията може да откриете тук – http://kocos.bg/bg/.a-allpromo.

Допълнителните ползи за регистрираните клиенти

Всички наши регистрирани клиенти, които закупят промоционален продукт ще спечелят още повече.

Точките за лоялни клиенти, които всеки регистриран клиент на KoCos.bg получават за всеки закупен продукт, няма да бъдат намалявани съобразно промоционалната цена, а ще се изчисляват съгласно редовната цена. Това означава, че ще получите повече точки като процент от цената на промоционалния продукт, които ще можете да обмените за отстъпка още при следващата ви поръчка.

Нека да дадем един пример:

Ако даден продукт струва 50 лв., то при закупуването му всеки регистриран клиент получава 3% от стойността му под формата на точки или в нашия случай 150 точки. Тези 150 точки могат да бъдат заменени още при следващата поръчка за отстъпка в размер на 1.50 лв. от крайната цена. Цените на продуктите по време на събитието “Коледен адвент календар на KoCos.bg” ще бъдат намалявани най-малко с 15%. Това означава, че от момента на включването на нашия примерен продукт с цена 50 лв. в коледния календар, неговата цена ще е максимум  42.50 лв. В този случай, ако закупите продукта на промоционална цена, то отново ще получите 150 точки по програмата за Лоялни клиенти, а не 128 точки, което би съответствало на 3% от намалената цена на продукта. Така, при следващата си покупка от KoCos.bg ще може отново да се възползвате от отстъпка в размер на 1,50 лв., а не в размер на 1,28 лв. В резултат, регистрираните клиенти не само ще спечелят 7,50 лв. под формата на коледна отстъпка от цената на продукта, но и допълнително ще могат да се ползват от още 1,50 лв. отстъпка от цената на следващата си поръчка под формата на точки за лоялни клиенти. Така ще регистрирания клиент ще получи отстъпка от общо 9 лева или  18% от редовнта цена на продукта.

 Къде може да видите нашия коледен календар?

Откриването на изненадата за всеки съответен ден ще става чрез пост във Facebook страницата на KoCos.bg – KoCos Bulgaria. Така, че последвайте ни, за да знаете кога любимият ви продукт ще изкочи от нашия коледен календар и ще можете да го закупите на специална коледна цена.