Една година KoCos.bg

KoCos.bg на една година!

Ето, че отново е юни и една година от старта на нашето начинание се изниза неусетно! И ето, че KoCos.bg става на една година – една година, през която се случи много, една година, през която постигнахме много. Една година, през която имаше от всичко по много – имахме честта и удоволствието да се запознаем със страхотни хора, както клиенти, така и партньори. Голяма част от нашите партньори станаха наши близки приятели, а дългогодишни наши приятели станаха наши партньори. Нашите клиенти ни показаха колко разноцветен може да бъде живота и как напълно различни хора като характер, професии, интереси, могат да споделят напълно едно и също мнение, когато става дума за грижа и красота. Пътувахме и посетихме най-голямото козметично изложение, видяхме уникални козметични чудеса и иновации, срещнахме се с едни от най-големите производители на козметика, които ни разкриха какви са предстоящите тенденции в козметиката.

Но всичко това нямаше да е възможно без Вас – нашите клиенти, които ни подкрепяхте през тази една година. Благодарим на всички Ви за мненията, коментарите, отзивите, препоръките, които ни давахте! Благодарим Ви за милите думи, които ни накараха да повярваме, че трудното начинание, с което сме се захванали, има смисъл! Благодарим Ви и за критиките, които ни помогнаха да видим къде грешим и къде имаме проблеми, за да направим всичко възможно да се коригираме и да станем още по-добри заради Вас – нашите безценни клиенти. Нашите клиенти, които ни се доверихте и повярвахте в нас и именно това ни дава сили и увереност да продължаваме напред в същата посока, като Ви обещаваме, че и занапред ще намирате при нас само най-доброто от света на корейската козметика.

И за да Ви покажем колко много означавате за нас, по случай първата годишнина на KoCos.bg, сме подготвили цял куп изненади. Ето част от тях:

Подарък шийт маскаШийт маска подарък

Шийт маските безспорно се превърнаха в най-големия бюти тренд в момента по целия свят. Същевременно непрекъснато получаваме запитвания какво всъщност представляват тези маски, как се ползват и т.н. Ето за това решихме, че ще е най-добре направо сами да пробвате, за да се убедите с очите и сетивата си за какво всъщност е целият този шум. Само през юни и само при нас за всяка поръчка на стойност над 20 лв. без цената на доставката, ще получите подарък шийт маска.

Удвоени точки в програмата „Лоялни клиенти“

През целия юни за всеки закупен продукт ще получите двойно повече точки от обикновено по програмата ни “Лоялни киенти”. Това означава, че минимум 6% от цената на закупения продукт ще се превърне в точки, които да може да обмените под формата на отстъпка от цената още при следващата си поръчка.

Най-продаваните ни продукти със специална отстъпка

Направихме си равносметка кои от нашите продукти са били най-поръчвани през изминалата година. Може да разберете кои са трите победителя на страницата ни с „Промоции“, където те ви очакват с 15% отстъпка от редовната цена.

Специална оферта с 50% отстъпка

Само през юни при закупуването на който и да е продукт от нашия сайт ще имате възможност да закупите SKIN WATCHERS GREEN SNAIL WRINKLE & WHITENING PEPTIDE ESSENCE или BENTON HONEST TT MIST на половин цена. За да се възползвате от тази невероятна възможност, при финализирането на поръчката си напишете в коментар кой от двата продукта искате да закупите и ние ще го добавим към поръчката Ви при потвърждаването й.

Green Snail Essence 50% off
Вземете за 32 лв. вместо за 64 лв.
Benton TT Mist 50% off
Вземете за 14 лв. вместо за 28 лв.

 

А за къде без подаръци?

Един рожден ден не може да мине без подаръци. Но този път ще обърнем нещата и рожденикът ще е този, който ще подарява. При това подаръкът ще е ИЗНЕНАДА! Дам, тъй като наистина, ама наистина много ни се празнува този месец, решихме, че един от всички, направили поръчка през месец юни, ще получи мистериозна кутия като подарък. Няма да разкриваме какво ще е съдържанието на кутията, за да ви държим в напрежение. Само ще загатнем, че стойността, на това, което ще се съдържа в нея ще е минимум 100 лв. Страхотно, нали! Обзалагаме се, че всеки ще хареса такъв подарък. Ами тогава какво чакате – бегом към Каталога ни с продукти, бързо си избирайте нещо и се включете в надпреварата за тази мистериозна кутия. Колкото повече поръчки, толкова повече шансове за успех – победителят ще бъде изтеглен на случаен принцип измежду всички поръчки през месец юни. Името на победителя ще бъде обявено на сайта ни и във Фейсбук на 1 юли.

Фейсбук игра с подарък

И тъй като това не ни е достатъчно, подготвихме още една по-малка мистериозна кутия, която ще бъде подарена на един от феновете ни във Фейсбук, който изпълни условията на нашата игра. Съдържанието на кутията отново ще е тайна, но можем да разкрием, че ще е на стойност поне 20 лв. Заслужава си да опитате, нали? Включете се и вие!

Специални изненади за регистрираните потребители

Тъй като регистрираните ни потребители са нашите най-верни фенове, които изкъсо следят всичко, което се случва при нас, сме запазили няколко специални изненади, които ще са само за тях. Гложди ви любопитство какви ще са те? Ами, регистрирайте се и разберете!

Надяваме се, че Ви харесва, това което сме Ви подготвили по случай рождения ни ден. Правим го единствено заради Вас – за да ви покажем, колко много Ви ценим и колко много ви благодарим, че направихте изминалата година възможна!

Може да бъдете сигурни, че ще продължим да измисляме нови изненади, да поднасяме нова информация от света на корейските тайни за красота и да доставяме нови и все по-интересни продукти от Меката на козметиката – Сеул. И може да бъдете сигурни, че ще продължим да проверяваме внимателно всеки един продукт, преди той да стигне до вас. Защото за нас няма по-важно от здравето и безопасността на нашите клиенти и не можем и никога няма да можем да си позволим да предлагаме продукти, които не са преминали всички проверки за безопасност съгласно изискванията на Европейския съюз и които не са преминали през строгата цедка на нашата фокус група. И именно това е, както много от Вас вече се убедиха, нещото, което ни отличава от повечето от другите сайтове, предлагащи корейска козметика – сериозното отношение към здравето и безопасността.

Защото козметиката засяга нашето здраве, а със здравето не можем да сме небрежни!

Благодарим ви отново и се надяваме, че ще продължите да ни доверявате грижата за красотата си!

XoXoXo

KoCos.bg Team

Вашият коментар