Тази Коледа бъдете оригинални с подаръци от KoCos.bg

Тази Коледа бъдете оригинални с подаръци от KoCos.bg

Наближават едни от най-хубавите празници в годината и съответно и ние от KoCos.bg искаме да направим всичко възможно да допринесем те да бъдат още по-хубави и изпълнени с красота. Но за да може да се справим организационно с всички поръчки и доставки искаме да обърнем внимание на накои организационни въпроси. Тази година почивните дни за Коледа започват по-рано, поради което ако искате Вашите поръчки да пристигнат навреме за Коледа, то трябва да ги направите най-късно до 15 часа на 21 декември. Така ще може да ги получите до сутринта на 23 декември. Също така, ако имате някакви специални изисквания, свързани с доставката или опаковката, може да ни ги напишете в коментар към поръчките, а ние ще направим всичко възможно да ги изпълним.

Ранният старт на почивните дни е и причината тази година да пропуснем Коледния адвент календар на KoCos Bulgaria. Преценихме, че ако пак направим версия на миналогодишния ни коледен адвент календар, то няма да може да се възползвате пълноценно от всички Коледни изненади и отстъпки, които евентуално бихме скрили в последните 2-3 дни от адвент календара, и които съответно традицията повелява да са най-големите.

Вместо това решихме да зарадваме всички наши клиенти с големи отстъпки, промоции и подаръци още от началото на декември, за да имате възможно най-много време, през което да решите как максимално да се възползвате от всички тях. Искате да разберете какви ще са те? Ето част от тях:

Коледни сетове:

Специално за Коледа създадохме селекция от Коледни сетове, с които да може да зарадвате най-близките си, а защо не и самите себе си. Сетовете са създадени така, че да комбинират по уникален начин най-добрите ни продукти, които взаимно да се допълват за постигане на най-добрата грижа за кожата. Възползвайте се сега, защото количествата са ограничени!

Продукти на специални коледни цени:

Ако не търсите сет, а отделен продукт, или пък се интересувате от някой от стандартните ни сетове, проверете дали няма да го намерите на намалена коледна цена в секцията ни с Промоционални продукти. Там ще намерите както коледните ни сетове, така и някои от стандартните ни сетове и продукти на промоционални цени.

Подарък към всяка поръчка:

Коледа е време за подаръци, време за доставяне на радост и изненади. И тъй като ние също много обичаме да доставяме радост и да подаряваме подаръци, сме приготвили много коледни изненади за всички наши клиенти. Към всяка поръчка, направена през месец декември, ще има поне един подарък-изненада, добавен от нас за вас – нашите любими и безценни клиенти. Ето какво може да включват тези подаръци, като конкретният вид ще бъде изненада:

– За поръчки до 25 лв. – минимум 2 тестера на наши продукти.
– За поръчки над 25 и до 70 лв. – подарък маска за нос.
– За поръчки над 70 и до 100 лв. – подарък матиращи листчета.
– За поръчки над 100 и до 150 лв. – подарък шийт маска.
– За поръчки над 150 лв. – подарък изненада плюс поне един от по-горните подаръци.
– За поръчки над 200 лв. – комбинация от поне 3 от горните подаръци
– За поръчки над 250 лв. – комбинация от поне 4 от горните подаръци

Нова марка за Коледа на специална празнична цена:

Какво е Коледа без нещо ново и различно? естествено, че сме се погрижили да ви изненадаме и с изцяло нови продукти за Коледа, като този път това е една изцяло нова марка, която за първи път стъпва на нашия пазар, а и за първи път се представя официално в Европа. А освен всичко останало, едва ли има по-подходящо време от Коледа за представянето на техните продукти, тъй като техен символ е един от най-свързваните с Коледа плодове – мандарината. Представяме на вашето внимание корейската марка Qyo Qyo – марка натурална козметика, произхождаща от чистия остров Джеджу. Създадени на базата на съставки от кората на свежи мандарини, расли на остров Джежду, продуктите на Qyo Qyo ще ви помогнат да възвърнете естествената жизненост и бясък на вашата кожа. Специално за Коледа и само през декември продуктите на Qyo Qyo ще може да закупите на специална въвеждаща цена с 10 % отстъпка от редовната цена, на която ще ги предлагаме от януари 2018 година.

♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥

И така, мили приятели, както вече знаете Корейската козметика е тотален тренд, който завладя почти целия свят последните години и вече започва да настъпва и по нашите ширини. Хванете гребена на вълната и тази Коледа бъдете оригинални, като изберете подарък от KoCos.bg и се възползвайте от всички наши празнични промоции и изненади. Ако пък имате колебания какво ще е най-подходящо за любимите ви хора, свържете се с нас и ние ще ви окажем пълно съдействие в избора на перфектния подарък.

Много коледни целувки

от екипа на KoCos.bg