Dear, Klairs...

Dear, Klairs …

Една от най-известните марки корейска козметика Dear, Klairs е вече достъпна и на нашия пазар. Време е да ви разкажем какво я прави толкова специална и защо да обърнете внимание на техните продукти следващия път, когато обновявате рутината си.

Спасението за “жадната за хидратация” кожа

Klairs е добре познатата ни марка висококачествена козметика, създадена специално за чувствителна кожа. Всеки продукт е съставен от внимателно подбрани  и формулирани съставки, които ще превърнат сухата и “жадна” за хидратация кожа в сияеща и здрава на вид.

Klairs отделя внимание при създаването на всеки продукт, фокусирайки се единствено върху най-ефективните и нужни съставки. Всяка съставка преминава през редица дерматологични тестове за одобрение, преди да да бъде включена във формулата на любимите ни днес продукти.

Още от създаването си през 2009 година, брандът е известен със своята философия, насочена към екологично чиста изработка на продуктите, които не се тестват върху животни. Нещо повече, Klairs активно участват в кампании срещу борбата на тестване върху животни и ще продължат активно дейността си в тази насока.

Колекции

Основна грижа за кожата

Насладете се на продуктите на Klairs без да се притеснявате от типа на вашата кожа. Използвайте Кремът за лице за ежедневна употреба, който прави кожата здрава и сияеща, или тоникът в комбинация с успокояващият серум за лице, за да се преборите с излишното омазняване.

Витамини

Две капки от серумът с витамин С, смесени с друг от продуктите ви, ще подобри цялото състояние на кожата и нейната текстура. Нощната маска с Витамин Е пък ще възвърне еластичността на кожата и ще изглеждате свежи и отпочинали.

Синя грижа

Основната съставка Guaiazulene, която се извлича от лайката, има естествен тъмно лилав цвят, който придава и характерния син цвят на колекцията. Продуктите от серията Синя грижа са насочени към успокояване на раздразнената кожа.

Грим

Серията ВВ кремове на Klairs осигурява равномерно покритие и свежест.Специалната пудра в състава им контролира излишния себум и хидратира кожата през деня.

Почистване

Почистващата серия на Klairs е подходяща за всякакъв тип кожа. Продуктите, под формата на пяна, олио, скръб или сапунче, почистват в дълбочина без да дразнят.

Къде може да намерите продуктите на Klairs?

Всички продукти на Klairs, които вече имат необходимите регистрации за продажба на територията на Европейския съюз може да намерите в нашия онлайн магазин KoCos.bg, а скоро и в подбрани магазини и салони от партньорската ни мрежа.

4 Comments

 • Божана

  декември 14, 2019

  Когата ми ще изглежда по-добре

  • kokosbg

   януари 16, 2020

   Да, точно това казват повечето ни клиенти – кожата ми изглежда по-добре, откакто ги ползвам. 🙂

 • Виолета Захариева

  декември 15, 2019

  Серум с вит.С

  • kokosbg

   януари 16, 2020

   Серумът с витамин C на Dear, Klairs е повече от страхотен. Пробвала ли сте го?

Comments are closed.