Insta Ревю на Klairs Freshly Juiced Vitamin E Mask

 

От днес, точно в навечерието на Коледните празници, започваме нова рубрика в блога, в която ще споделяме ревюта на наши клиенти, които те са публикували в Instagram.

Всяко ревю се публикува със съгласието на автора и без каквито и да е корекции.

Първото ревю е на иконичната нощна маска Klairs Freshly Juiced Vitamin E Mask, направено от @myplacebyr .

Четете:

🍂 Използвате ли нощна маска? Бихте ли пробвали такава?

🍂 Витамин Е е един от най-полезните витамини в грижата за кожата на лицето. Той е мощен антиоксидант, който предотвратява стареенето на кожата, бори се със свободните радикали, намалява фоточувствителността на кожата, хидратира и поддържа водния баланс, успокоява раздразнения и се бори с проблеми като бръчки, фини линии, пигментни петна и белези от акне. Препоръчително е да се използва в комбинация с витамин С, тъй като има свойството да го стабилизира и подсилва действието му.

🍂 Маската се предлага в опаковка от 15 мл. за 19 лева и 90 мл. за 59 лева. Това е първата ми нощна маска, за това заложих на малката опаковка, за да видя дали ще ми допадне цялата идея на този продукт. Още след първите няколко ползвания съжалих, че не взех направо голямата.

🍂 Маската е обогатена още с Ниацинамид, за избистряне на тена, аденозин, за възстановяването й и хиалурон. Текстурата й е нещо, което не бях виждала до сега. Подобна е на пудинг, съвсем лека, разнася се и попива много бързо и не остава лепкав или мазен филм. Маската е много икономична, количество колкото грахово зърно е достатъчно за цялото лице и шия. Само за няколко минути консистенцията в опаковката възвръща първоначалния си вид и маската изглежда като нова, все едно никога не е ползвана. На втората снимка може да видите как изглежда след 5,6 употреби.

🍂 Използвам нощната маска два, три пъти седмично на почистено лице и след нанесен тоник. Често преди нея нанасям и любим серум на Benton, за който ще ви разкажа скоро. Хидратацията на тази маска е на едно различно ниво. На сутринта кожата ми е отлично хидратирана, стегната, мека и гладка и с по-младежки вид. Отразява ми се страшно добре, тъй като напоследък кожата ми е по-суха.

🍂 От инфото в сайта на @kocosbg разбрах, че продуктът може да се ползва и като дневен овлажнител за суха и много суха кожа.

🍂 Закупена с лични средства. Използвайте код 𝙢𝙮𝙥𝙡𝙖𝙘𝙚𝙗𝙮𝙧 за 5% отстъпка.

🍂 𝙓𝙊, 𝙍 🍂


Продукт на фокус:

 

 

Klairs Freshly Juiced Vitamin E Mask – голяма опаковка от 90 мл.

 

 

Klairs Freshly Juiced Vitamin E Mask – малка опаковка от 15 мл.

2 Comments

 • Елена Манолова

  декември 23, 2019

  Харесва ми идеята за малки опаковки,тъй като всеки би искал да опита дали е добра за него ,и да бих си закупила маската.Харесват ми повечето неща,които предлагате.

  • kokosbg

   януари 16, 2020

   Здравейте, благодарим за милите думи! Малките опаковки наистина стават все по-търсени, не само за тест, а и са много удобни при пътуване. 🙂

Comments are closed.